Verzenden en retourneren

Verzenden
De bestelling wordt verzonden zodra de order compleet is.
Iedere halsband wordt apart gegraveerd waardoor dit een iets langere levertijd met zich meebrengt dan je wellicht gewend bent. 
Wij willen graag iedereen tevreden houden. Daardoor stoppen wij extra tijd en natuurlijk liefde in het verwerken van jouw bestelling. 
De levertijd van onze producten bedraagt maximaal 20 werkdagen. No worries, meestal wordt de bestelling sneller geleverd!

Verzendkosten
Wij nemen de verzendkosten van onze producten voor eigen rekening. Uitgezonderd van promotieartikelen.

Retourneren
Als je niet tevreden bent over het product kun je het product binnen 14 dagen ruilen of retourneren. Producten kunnen geretourneerd worden mits het product niet overeenkomt met het product op onze webshop. Producten dienen in originele staat en voorzien van labels en etiketten geretourneerd te worden. Het product mag geen gebruikers sporen bevatten. Wij behouden het recht voor om geretourneerde artikelen te weigeren als het vermoeden bestaat dat de artikelen reeds zijn gebruikt of buiten onze schuld om zijn beschadigd.  
Indien het artikel gepersonaliseerd is komt vanwege het persoonlijke karakter
het recht op wijziging, retournering en annuleren van jouw bestelling te vervallen

Neem voor het retouren contact met ons op dit kan via onze contactpagina of door te mailen naar contact@halsband-online.nl

De kosten voor het retourneren zijn voor de klant. 
Een retourzending dient te zijn voorzien van Track & Trace-code. De verzender is altijd verantwoordelijk voor de verzending.  
Als wij de door jou geretourneerde artikelen hebben ontvangen wordt het aankoopbedrag binnen 14 dagen door ons teruggestort op jouw rekening. 
Wil je een bestelling ruilen of retourneren? Dan kun je via het retourformulier jouw product(en) retourneren.

Heb je nog vragen?
Neem contact met ons op via onze contactpagina of email
contact@halsband-online.nl